Iako nije prošla dalje, za nas je Arijana pobjednica...

ARIJANA PODGAJSKI: Iznenađena sam ulaskom u Top16 pojedinih zemalja

Objavljeno: 15.01.2023. zagorjeinternational

Iako nije prošla dalje, naša Arijana Podgajski iz Krapine je u SAD-u pratila finale 71. izbora. Kako nam je jednom prilikom ispričala, ona je sasvim obična djevojka iz susjedstva koja je pobijedila na izboru ljepote u Hrvatskoj i nema posebnih hobija. Voli se družiti s prijateljima i sama provoditi vrijeme u svoja četiri zida. Živi sama s mamom i navikla je na slobodu i mir. U slobodno vrijeme voli pogledati seriju ili pročitati dobru knjigu. Iako nije prošla dalje, za nas je Arijana pobjednica…

– Osjećam se super, jedno divno iskustvo koje ću pamtiti. Drago mi je da sam bila dio cijele te priče. Iznenađena sam ulaskom u Top16 pojedinih zemalja. Također mi je žao što se ni jedna zemlja s kojom sam se više zbližila nije plasirala pa da sam imala za koga navijati – ispričala je Arijana za medije.

– Pobjednici čestitam joj na uspjehu i želim joj da joj ova godina bude nezaboravna. Veselim se vidjeti kako će iskoristiti svoju godinu. Postati Miss Universe je velika stvar – rekla je.

FOTO: Instagram/Arijana Podgajski/missuniverse2022

Ovo je odlična prilika da se prisjetimo našeg prvog razgovora s Arijanom kojeg smo realizirali u ambijentu Muzeja krapinskih neandertalaca, najznačajnijeg simbola Arijaninog rodnog grada, koji se nalazi na lokalitetu ˝Hušnjakovo˝, kada nam je otkrila zanimljive detalje iz svog života.

Postavili smo joj tada i nekoliko blic pitanja:

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba