Donja Voća uskoro postaje epicentar trčanja, čagice i totalnog ludila! Dolazite?

SPEKTAKULARNA UTRKA: Uskoro kreću ‘Špilja Vindija Trail & Dance’ i neandertalske sportske igre

Objavljeno: 21.05.2024. zagorjeinternational

Donja Voća uskoro postaje epicentar trčanja, čagice i totalnog ludila. U subotu, 29. lipnja od 18 sati posjetitelje čeka najzabavnija utrka po zagorskim bregima, a nakon toga od 20 sati najluđa zabava na dance partyju uz DJ- i nezaboravan koncert Ivane Banfić. 

– Špilja Vindija Trail ove godine postaje Špilja Vindija Trail & Dance – objavila je Turistička zajednica područja Sjever Zagorja. 

Ulaz je slobodan. I to nije sve, između utrke i koncerta, u 19:30 sati sve koji dođu očekuju prve Wannabe neandertalske sportske igre u kojima sa svojom ekipom možeš odmjeriti snage u neandertalskim sportovima, a za najbolje su osigurane i nagrade za pamćenje. 

— Različite aktivnosti koje su pripremljene od strane Općine tokom lipnja prethodno su i aplicirane na različite prijave resornih Ministarstva kako bi ovakvo obilježavanje i bilo omogućeno. Kvalitetu pripremljenog projekta izvrsno je prepoznala Hrvatska turistička zajednica dodijelivši maksimalno tražena financijska sredstva za Špilja Vindija Trail & dance – kazala nam je načelnica Donje Voće Sanja Kočet.

Tigrasti, zebrasti i šareni outfiti te šuškave trenirke su obavezne, a prijave trkača su na stotinka.hr. Start i cilj utrke su kod NK Vindija Donja Voća, a tamo će biti postavljena i pozornica. 

Utrka je organizirana u suradnji s Atletskim klubom Varaždin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba