Budućim djelatnicima osigurano je stabilno i sigurno radno mjesto

Tvrtka SATO zapošljava dvoje administratora za prodajnu podršku. Rok za prijavu je 10 dana

Objavljeno: 14.05.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku osnovana je 2008. godine, a nakon tri godine poslovanja, 2011. godine započinje vlastitu proizvodnju te se pozicionira kao regionalni lider u proizvodnji samoljepivih etiketa, OPP i sleeve etiketa. 

Tvrtka je sada oglasila dva slobodna radna mjesta na poziciji administratora za prodajnu podršku. Budući će djelatnici biti zaduženi za komercijalno vođenje i održavanje poslovnih odnosa s kupcima, za svakodnevna telefonska i e-mail komunikacija s kupcima,  za zaprimanje narudžbi i izradu ponuda kupcima u suradnji s odjelima unutar tvrtke, za konzultacije s dobavljačima prema zahtjevima kupaca i administraciju za tuzemno i inozemno poslovanje. 

Traži se da kandidati imaju završenu srednju, višu ili visoku stručnu spremu, a radno iskustvo je poželjno. Također, poželjno je i poznavanje njemačkog, engleskog ili slovenskog jezika, a obavezno je poznavanje rada na računalu i MS office paketa. Kandidati moraju posjedovati vozačku dozvolu ‘B’ kategorije. 

Radi se o vrsti zaposlenja na neodređeno. 

Iz tvrtke ističu da od kandidata traže odgovornost, marljivost, pedantnost, preciznost, posvećenost poslu, urednost i sklonost timskom radu. Poželjne su izražene komunikacijske i pregovaračke vještine. Zauzvrat tvrtka djelatnicima nudi stabilno i sigurno radno mjesto. 

Svi zainteresirani mogu poslati svoju prijavu na e-mail adresu [email protected], a rok je 10 dana.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba