Ove subote u Kinu Krapina

Najprije uživajte uz predstavu, a potom pogledajte zanimljiv akcijski film

Objavljeno: 20.05.2024. zagorjeinternational

U Kinu Krapina i ove su subote pripremili ponešto za svakoga. Na rasporedu su najprije dobro poznata predstava, a potom i odličan film.

Najprije će se u 18.30 sati održati predstava ‘Ružno pače’. Jedna je to od bajki Hansa Christiana Andersena koja se smatra klasičnim i općepoznatim mjestom književnosti, čak do te mjere da njen autor pada u drugi plan. Na svega nekoliko kartica teksta Andersen otvara općeljudske momente: strah od napuštanja, težnju za prihvaćanjem i strah od odbijanja, potragu za dobrim, a u 21. stoljeću posebno se ističe tema drukčijosti i drugačijeg. Svaki od istaknutih aspekata kod Andersena ima jak identifikacijski moment kod čitatelja – svatko od nas se lako postavlja u poziciju odbačenog pačeta i nedaća koje ga susreću, što razvija jaku empatičnost toliko potrebnu današnjim najmlađim generacijama. Čvrsto postavljeni odnosi rezultiraju mogućnošću mnogostrukih interpretacija završetka: može li društvo biti manje osuđujuće prema drugosti? Koja je žrtva koju drugačiji pojedinac treba podnijeti prije nego bude prihvaćen? Treba li nekoga odbaciti na prvu, prije nego se njegove prave karakteristike razviju u punom zamahu i punoj ljepoti?

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 12 do 16 sati te sat vremena prije projekcije.

Potom je u 21 sat na redu projekcija filma ‘Furiosa: Pobješnjeli Max saga’.

Mlada Furiosa je oteta iz Green Place of Many Mothers i dospjela je u ruke velikog Bikerskog Horda. Mora preživjeti mnoge izazove dok pokušava pronaći put kući.

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth glume u filmskom ostvarenju “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga” osmišljenom od strane dobitnika Oscara, genija Georgea Millera, u kojem se ostvaruje dugoočekivani povratak u ikoničan distopijski svijet koji je stvorio prije više od 30 godina s filmovima “Pobješnjeli Max”. Miller sada okreće stranicu s potpuno novom, samostalnom akcijskom avanturom koja će otkriti podrijetlo moćnog lika iz višestruko nagrađivanog globalnog hita “Pobješnjeli Max: Divlja cesta”. Novi film iz Warner Bros. Picturesa i Village Roadshow Picturesa produciraju Miller i njegov dugogodišnji partner, Oscarom nominirani producent Doug Mitchell (“Pobješnjeli Max: Divlja cesta”, “Babe”), produciran od strane same Millerove produkcijske kuće Kennedy Miller Mitchell, koja je locirana u Australiji.

Dok je svijet propadao, mlada Furiosa je oteta iz Green Place of Many Mothers i dospjela je u ruke velikog Bikerskog Horda kojim vlada Warlord Dementus. Prolazeći kroz Wasteland, nailaze na Citadelu kojom vlada The Immortan Joe. Dok se dva Tiranina bore za dominaciju, Furiosa mora preživjeti mnoge izazove dok pokušava pronaći sredstva za put kući.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 12 do 16 sati te sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba