BITNO VAM JE? Evo gdje možete nabaviti povrće, voće i prerađevine proizvedene na prirodan način

EKO MARKET: Ove subote u Westgateu prodajni sajam ekološke hrane

Objavljeno: 09.05.2024. zagorjeinternational

Udruga biofila Hrvatske nastavlja tradiciju EKO MARKETA za sve ljubitelje domaćih delicija uzgojenih na ekološki način u Westgateu!

Od sada i u suradnji s Klubom prijatelja biofila, što garantira široki asortiman zdravih delicija i rukotvorina. Na EKO MARKETU vas čeka odlična atmosfera koju kreiraju vrijedni proizvođači s posebnim naglaskom na ekološku proizvodnju.
Ove subote, 11. svibnja, u Westgate Cityju posjetite EKO MARKET – prodajni sajam ekološke hrane, certificiranih, necertificiranih i biodinamičkih proizvođača.
Povrće, voće i prerađevine proizvedene na prirodan način bez ikakvih kemijskih zaštitnih sredstava imaju brojne pozitivne utjecaje na naš organizam. Brojnim istraživanjima dokazano je da je kvaliteta hrane koju jedemo iznimno važna. Upravo iz tog razloga odlično je kad na jednom mjestu možemo pronaći velik broj takvih proizvoda i opskrbiti se zdravim, ukusnim i svježim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

U subotu posjetitelje Westgatea očekuje bogata ponuda svježeg voća i povrća, pčelinjih proizvoda, začina, ljekovitog bilja, zimnice, mliječnih proizvoda, mikro-povrća i drugih delicija. Posjetite EKO MARKET u Westgateu, upoznajte i podržite proizvođače našeg kraja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba