Mega Bar & Gym pokorio Sesvete i osvojio jaki malonogometni turnir!

Objavljeno: 20.05.2024. Milorad Videković

U Sesvetama je odigran malonogometni turnir ‘3vs3 Casa de Padel’ na kojem su u dvodnevnom nadmetanju nastupile 24 ekipe među kojima je bila i krapinska ekipa Mega Bar & Gym, koja je na kraju sasvim zasluženo osvojila naslov najbolje ekipe, a u njihovim redovima je i najbolji igrač turnira Patrik Maleković.

Turnir se igrao tako da su bile formirane skupine, njih šest s po četiri ekipe, te je najbolji otišao u eliminacijski ciklus. Ekipa Mega Bar & Gym nalazila se u skupini F gdje je redom pobjeđivala Simply Bottegu (4:1), Remetinec (3:0) i Matru Head Spa (6:3) da bi nakon toga uslijedio eliminacijski ciklus.

Pobjeda za pobjedom

U osmini finala dečki iz Krapine pobijedili su s 4:3 Kontrolore, da bi ih u četvrtfinalu sačekala ekipa 4P koju su pobijedili 4:2. U polufinalu, odličnoj utakmici, čekao ih je najteži protivnik, Zeleni, te je utakmica bila očekivano teška i nakon regularnog dijela završila je bez pogodaka te su o pobjedniku odlučivali penali u kojima su bili mirniji dečki iz Krapine i plasirali se u finale.

U finalu se očekivao težak i borben nogomet za svaki pedalj igrališta i puno znoja za svaki postignut pogodak, no dečki iz Krapine nisu dozvolili nikakvo iznenađenje te su lako s 3:0 osvojili jaki sesvetski turnir. Za ekipu Mega Bar & Gym igrali su Patrik Maleković, Danijel Presečki, Dino Presečki i Silvio Vukić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba