Upoznajte dinamični svijet studija komunikacija i PR-a te poslovne ekonomije

Posjetite Dan otvorenih vrata Veleučilišta Edward Bernays

Objavljeno: 13.05.2024. zagorjeinternational

Veleučilište Edward Bernays u utorak 21. svibnja od 16 do 18 sati, na adresi Ulica grada Vukovara 23 u Zagrebu, ima Dan otvorenih vrata.

U opuštenoj atmosferi možeš istražiti prostore fakulteta, upoznati buduće kolege i profesore, saznati više o studijima koje nude, ali i uzeti pokoje iznenađenje. To nije sve, otkrit će ti i tajnu kako preživjeti stres zbog državne mature. 

– Otvaramo ti vrata u dinamični svijet studija Komunikacija i PR-a te Poslovne ekonomije, odnosno komunikacijskog menadžmenta, upravljanja komunikacijama, odnosa s javnošću, poslovne ekonomije, menadžmenta u turizmu, menadžmenta u sportu, međunarodnog menadžmenta, menadžmenta održivog razvoja, a ako želiš postati poslovni lider i moderni menadžer tu je i studij vodstva i menadžmenta. Bilo koji odabir vodi te u dinamično okruženje i osigurava atraktivno zanimanje – ističu s Fakulteta. 

Utorak 21. svibnja je dan kada su na Bernaysu, kao i svaki dan otvorena baš sva vrata, nudeći ti pristup informacijama, znanju, inovacijama i kreativnosti.

Prihvaćaš li ponudu? Prijavi se i uvjeri zašto je Bernays sinonim za obrazovanje!

Program događanja: 

16:00 Dobrodošlica

16:10  Upoznaj Bernays (Tko smo, Studijski programi)

16:30  Tour de Bernays

16:45  Radionica “Kako se nositi sa stresom državne mature”

17:15  “Mala škola javnih nastupa”

17:45  Chill s profesorima i studentima (Snack & drinks)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba