Nezaboravni događaj na rasporedu je ove subote, prijavite se, broj mjesta je ograničen

Walk & Wine Zlatar: Kušajte vrhunska vina i upoznajte kulturno-povijesnu baštinu grada Zlatara

Objavljeno: 20.05.2024. zagorjeinternational

Povodom Svjetskog dana vina, ‘Sttube Zagorje Outdoor’ i TZ Zlatni istok Zagorja pozivaju vas na ‘Walk&Wine’ doživljaj upoznavanja kulturno-povijesne baštine grada Zlatara i njegovu vinogradarsku tradiciju uz prezentaciju i kušanje vina Vinarija ‘Žerjavić’ i ‘Orsag’.

– Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 25. svibnja s početkom u 10 sati na parkiralištu Vinarije ‘Orsag’ u Zlataru, Martinečka 16. Program započinje pićem i kolačićima dobrodošlice u dvorištu obitelji Žerjavić i interpretacijom zlatarske povijesne baštine s kratkim predstavljanjem značajnih Zlatarščana i vanjskim razgledom Župne Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. U podrumu Vinarije ‘Žerjavić’ i Vinarije ‘Orsag’ ispričat će se priča o tradiciji vinogradarstva u Zlataru, a domaćini će predstaviti svoja vina koja će se moći probati uz ‘finger food’ – ističu organizatori.

Očekuje vas lagano pješačenje u duljini od 8,5 kilometara i 250 metara uspona sa završetkom programa do 17 sati. Događaj je pogodan za obitelji s djecom iznad 12 godina, a kućni ljubimci su dobrodošli.

Cijena od 30 eura (za djecu do 16 godina besplatno) uključuje organizaciju i vođenje, interpretaciju kulturno-povijesne baštine, piće i kolačiće dobrodošlice, predstavljanje i kušanje vina Vinarija ‘Žerjavić’ i ‘Orsag’ uz ‘finger food’, poklon paket pokrovitelja. 

Za grupe unutar tvrtki, udruga i turističkih agencija odobren je popust.

Link za prijavu potražite OVDJE, a prijaviti se možete i na mail [email protected]. Broj prijava je ograničen.

– Dođite u ovaj dio Hrvatskog zagorja i uživajte u hodanju, u prekrasnim vidicima, u zanimljivim pričama i u kušanju vrhunskih i zanimljivih vina – pozivaju organizatori. 

Ako vam neka informacija nedostaje ili vam je bilo što nejasno, detalje možete dobiti putem maila [email protected] ili na broj telefona 098/210-359 (Ivica). 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba