U zagrebačkoj areni sprema se pravi spektakl

ACA LUKAS U ZAGREBU: Pjevat ću koliko god budete htjeli, sve dok se ne isprazni zadnja stolica

Objavljeno: 15.01.2023. zagorjeinternational

Extra FM proslavit će peti rođendan uz koncert poznatog glazbenika Ace Lukasa u Areni Zagreb 13. svibnja. Publiku tako uskoro očekuje po najavi pjevača ‘najveća i najbolja rođendanska proslava svih vremena na Balkanu’, piše 24 sata.

Gostujući na radiju, voditeljici Ivoni Ažić, Aca je otkrio kako će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti pjesme koje se tek snimaju, najavio je novi duet i još brojna glazbena, ali i scenska iznenađenja.

– Hvala Extra FM-u na ovoj super ideji. Spreman sam za Arenu, bit će sjajno jer volim pjevati u Zagrebu i volim njihovu publiku jer je posebna. Pjevat ću koliko god budete htjeli, sve dok se ne isprazni zadnja stolica. Ja ću slaviti vaš rođendan kao da je moj – rekao je Aca Lukas dodavši kako osim spektakla priprema i veliku proslavu svog rođendana kada će se 3. studenog premijerno prikazati njegov film.

Osim kroz film koji će prikazati više od dvadeset godina uspješne karijere, ali i detalje iz privatnog života, publika je Acu imala priliku upoznati i kroz nedavno objavljenu autobiografiju ‘Ovo sam ja’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba