Prijavite se

Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova

Objavljeno: 18.05.2024. zagorjeinternational

Posao.hr – vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31. srpnja.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub Arena u Krapini. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću, te vođenje evidencija i održavanje urednosti. Nude se stimulacije i bonusi, mogućnost napredovanja, mentorstvo i obuku, te benefiti poput MultiSport kartice i slobodan dan za rođendan. Prijavite se putem linka do 30. svibnja.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30. svibnja.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13. lipnja.

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalnih vizitki (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju, uz dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Potrebno je znanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint) i poželjno iskustvo u telefonskoj prodaji. Nudi se stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme ili honorarni posao. Prijavite se putem linka do 25. svibnja.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao obuhvaća terenski rad na području Zagreba i Zagrebačke županije, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije. Nude se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno vrijeme, razvoj karijere unutar tvrtke, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23. svibnja.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, rad na blagajni te brigu o urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je razina obrazovanja SSS i poželjno radno iskustvo. Prijavite se putem linka do 22. svibnja.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23. svibnja.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31. svibnja.

Hervis d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u sportskoj trgovini u Osijeku, Portanova centru. Posao je na nepuno radno vrijeme (20 sati tjedno), a traže se kvalificirane, fleksibilne osobe usmjerene na kupce, koje žele svoju strast za sport i kretanje pretvoriti u profesiju. Prijavite se putem linka do 23. svibnja.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba