Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal Zagorje International.hr! Zagorje International.hr omogućuje Vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Zagorje International.hr portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela Zagorje International.hr portala te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Zagorje International.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Zagorje International.hr portala i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Zagorje International.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Zagorje International.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Zagorje International.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Zagorje International.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Zagorje International.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Zagorje International.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Zagorje International.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Zagorje International.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Zagorje International.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Zagorje International.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Zagorje International.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Zagorje International.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima Zagorje International.hr portala strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

– manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Zagorje International.hr portala

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu Zagorje International.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Izmjene uvjeta korištenja

Zagorje International.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pročitajte više s našeg weba