KLANJEC: Završila i druga večer Zagorje Blue Ethno Festivala

Odlična atmosfera, pozitivna energija i sjajni blues glazbenici

Objavljeno: 27.08.2020. zagorjeinternational

U Klanjcu je u srijedu završila i druga večer Zagorje Blues Ethno Festivala. Iako ranije nego inače i s manje posjetitelja koji su bili pristojno razmaknutih zbog poštivanja epidemioloških mjera, druga večer sedmog izdanja Zagorje Blues Etno Festivala u Klanjcu donijela je, kao i svih prethodnih godina, odličnu atmosferu, puno pozitivne energije i ono  najvažnije, osmjeh na lica obožavatelja bluesa u ova “neobična” vremena. Iz Grada Klanjca, zahvalili su se sjajnim izvođačima.

– Hvala Hele&Hutch, hvala Tomislavu Vedrini i Robertu Bašiću te hvala našem Tomislavu Golubanu što smo sinoć u idiličnom prostoru pacija Galerije Antuna Augustinčića, uz zalazak sunca i raširene ruke Augustinčićevog Marina Držića, njišući se lagano u ritmu bluesa, uživali u izvrsnom koncertu – poručili su iz Grada Klanjca. 

Treći dan je predviđen za mađarski duet Huckleberry Guys koji će u Muzeju Žitnica u Svetom Križu Začretju održati koncert kojeg možete pratiti na Facebook stranici festivala, nažalost bez publike. (lb) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba