Još ne znate kamo za Prvi maj? Imamo najidealniju destinaciju za vas

Donosimo program proslave Praznika rada u Trakošćanu

Objavljeno: 29.04.2024. zagorjeinternational

Međunarodni praznik rada ove godine pada u srijedu, a diljem Hrvatske brojni građani prate vremensku prognozu iz dana u dan kako bi se odlučili gdje provesti ovaj popularni prazni.

Mi vam pak donosimo jednu klasičnu, ali daleko najidealniju destinaciju za prvomajski praznik, onu podno dvorca Trakošćan u Hrvatskom zagorju. Naime, Turistička zajednica Trakošćan i Općina Bednja pripremile su bogat sadržaj koji počinje već u 9.30 sati s glasnim nastupom Kuburaškog društva ‘Prva Kubura Višnjice’ iza kojih slijedi glazbeni dio s Limenom glazbom DVD-e Bednje. Program se nastavlja 10.30 nastupom Kulturnoumjetničkih društva i to KUD-a Josip Genc Bednja, KUD Cvetlinski zvon Cvetlin te KUD-a Josip Jedvaj Vrbno. Veliko finale koje svakako ne označava kraj druženja je u 12 sati nastupom glazbenog sastava Kavaliri.

Valja napomenuti, kako će 1. svibnja punom parom raditi i Lake Bistro Trakošćan koji će, kako to tradicija nalaže, tog dana posluživati grah i ćevape.

Uz to, ovo će biti prilika i za saznati sve što vas je ikad zanimalo o naočalama jer na prvomajskom druženju u Trakošćanu će biti i poznata tvrtka Optana22. Oni će imati vrlo zanimljivu tombolu, a svaka odigrana bit će dobitna.

Naravno, bit će tu i prigodnog programa u samom Dvoru Trakošćan o čemu možete više saznati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba