VELIČANSTVENA ATOMSFERA: Ovako se dočekuje heroina

VELIKA FOTOGALERIJA: Cijeli Zlatar došao pozdraviti svjetsku prvakinju Ivanu Habazin

Objavljeno: 27.04.2024. zagorjeinternational

Nakon što je Ivana Habazin je proteklog osvojila naslov svjetske prvakinje pobijedivši u KC-u Dražen Petrović Mađaricu Kingu Magyar u meču za pojas po WBC verziji i privremeni pojas po WBA verziji u velter kategoriji (-67 kg), danas je uz zvuke legendarne pjesme Prljavaca ‘Ruža hrvatska’ izašla pred svoje prijatelje iz svog rodnog grada.  

– Napravili smo neke inovacije od posljednji put, pa ću na jesen morati uzeti još jedan pojas za još veću feštu – najavila je pred zlatarskom publikom Ivana koja je na sebi imala osvojene pojase dodavši kako se za meč spremala tri godine.  

Publika je bila itekako oduševljena Ivanom kojoj su cijelo vrijeme skandirali. 

Igrom slučaja to se pokupilo s Danom grada Zlatara, no ovo nije prvi takav doček zagorske heroine u njenom rodnom kraju. Podsjetimo ovo joj je treći naslov državne prvakinje, a atmosferu s današnjeg dočeka možete pogledati ispod u galeriji. 

– Hvala vam što ste došli danas čestitati Ivani koja promovira naš grad. I posljednji put je to bilo za Dan grada. Drago mi je što smo mogli Ivani financijski pomoći – otkrivši kako je i ona bila na meču što je za nju bilo stresno iskustvo te Ivani uručila Zahvalnicu Grada Zlatara. 

Za glazbenu podlogu bili su zaduženi Tomislav Bralić i klapa Intrade te ‘Smooth’ band.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba