Najavili su i spektakl kakvog na ovim prostorima još nije bilo. Imamo detalje

FOTO: Najpopularniji bend, Grupa Profeel, stigao je na najveći proljetni party u Punkt Beer House svojim Profeel ‘Tulum busom’

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone, predstavila je novitet na zagorskim cestama. Točnije, njihov spektakularni ‘Profeel Tulum bus’ imao je prvu vožnju i naravno feštu od Punkta do Krapine i nazad. Bio je to doživljaj dostojan najviše estradne produkcije kakvu imamo rijetko prilike vidjeti. 

Ideja, kako su nam kazali Profeeelovci, je došla sa svadbe kako bi se mladenci i njihovi gosti mogli nauživati u popodnevnom dijelu događanja.  

A o interesu ni ne moramo previše pisati jer su karte za ‘Tulum bus’ bile razgrabljene u rekordnom roku. Atmosferu vam donosimo u galeriji fotografija i videu gdje se vidi pravo oduševljenje. Uz to, iz Grupe Profeel su nam natuknuli da, jednom kad završi sezona vjenčanja, na zimu kreće i turneja Profeel busom po klupskoj sceni. 

Nakon što je bus stao na svojoj zadnjoj stanici, u Punkt Beer Houseu, fešta se nakon spektakularnog vatrometa nastavila, a kako su rekli iz Punkt Beer Housea, bio je to event godine. Po običaju, Grupa Profeel uvijek ima neke nove ideje, pa smo tako od njih saznali još poneki ekstra detalj. Tako ovaj put imamo ekskluzivu jer Grupa Profeel će 26. svibnja u Ðurmancu imati svoj prvi samostalni za koncert za koji pripremaju puno iznenađenja i spektakl kakav još nije viđen na ovim prostorima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba