Dođite na nezaboravnu proslavu praznika rada u Trakošćanu

Objavljeno: 29.04.2024. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan vas s radošću poziva na nezaboravan obiteljski dan koji će se održati u srijedu, 1. svibnja! Pripremite se za dan ispunjen smijehom, igrom i čarolijom u prekrasnom okruženju dvorca.

Zabava počinje u 10 sati stručnim vodstvom kroz izložbu ‘Tko tu koga ženi?’, a nastavlja se dječjom radionicom izrade zmajeva koja se održava u suradnji s Konfucijevim institutom. Radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta, a prijava je obavezna putem e-pošte [email protected]. Radionica traje 2 sata, od 11 do 13 sati.

Nadalje, u 13 sati slijedi puštanje zmajeva i fotografiranje na otvorenom, a u 15 sati na rasporedu je predavanje Kristijana Petrovića, poznatog kao The Dark Storyteller, pod nazivom “Historia draconum” – edukativno predavanje o zmajevima. 

Sudjelovanje u programima koji se odvijaju unutar dvorca je besplatno uz kupnju ulaznice.

Osim programa unutar dvorca, posjetitelji će moći uživati u živahnom i šarolikom programu na otvorenom. U prekrasnoj prirodi Trakošćana za Prvi maj nastupit će brojna kulturno-umjetnička društva (KUD-ovi), kuburaši, kao i popularni glazbeni sastav ‘Kavaliri’. Za potpuni doživljaj tu je i bogata gastronomska ponuda. 

– Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete divan dan s obitelji u Dvoru Trakošćan. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za zabavu, učenje i uživanje u prirodi – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba