Ljeto je iza ugla i zasigurno ste u potrazi za novim sunčanim naočalama koje će štititi vaše oči u dugim šetnjama rivom i višesatnim vožnjama!

OPTIKA BABIĆ ČASTI U SVIBNJU: Iskoristite 30% popusta na sunčane i dioptrijske naočale te akciju 1+1 na progresivne leće

Objavljeno: 26.04.2024. zagorjeinternational

Proljetni mjesec u Optici Babić donosi sjajne prilike za uštedu! Pred nama je hrpa sunčanih dana, ljeto je iza ugla, te ste zasigurno u potrazi za novim sunčanim naočalama koje će štititi vaše oči u dugim šetnjama rivom i višesatnim vožnjama.

Ako pritom želite upotpuniti svoj stil modernim, neobičnim ili pak klasičnim okvirom, razveselit će vas popust od 30% na sve brendove sunčanih naočala. U sljedećoj šetnji Krapinom ili Zabokom zastanite i uđite u poslovnicu Optike Babić te bacite pogled na sve modele koji se nalaze na policama.

Savršena prilika

Još bolja je vijest da se popust od 30% odnosi i na dioptrijske okvire! Bilo da uopće nemate dioptriju nego samo trebate digitalne leće za zaštitu očiju od štetne svjetlosti iz ekrana, ili imate dioptriju te želite promijeniti postojeći okvir koji je možda dotrajao ili vam je jednostavno samo dosadio, svibanj je savršena prilika da svoje oči zaštitite sa stilom i pritom značajno uštedite.

Zbog toga što Optika Babić ovu akciju ima vrlo rijetko, najtraženiji dioptrijski okviri brzo nestaju s polica, stoga preporučuju da se ne premišljate dugo nego odmah svratite u jednu od njihovih poslovnica i pogledate kompletnu ponudu.

Imate problema s vidom? Dođite u Optiku Babić!

Jeste li primijetili da ste pri čitanju ovog teksta odmicali mobitel, odnosno, škiljili ili se primicali ekranu kako biste bolje fokusirali slova, tražili ste više svjetla, a oči su vam pritom sve umornije? Nažalost, dolazite do dobi kad očna leća počinje gubiti svoju elastičnost i postajete prezbiopi. Progresivne naočale su rješenje, a i za vas je pripremljena odlična akcija!

Ako vas u užoj ili široj obitelji ima dvoje koji se susrećete s istim problemom, svidjet će vam se akcija ‘Obiteljski paket progresivnih leća’, u kojoj za jedan kupljeni par leća drugi dobivate potpuno besplatno, u dioptriji za vama dragu osobu. Donosioci recepta HZZO-a, koji je dugogodišnji ugovorni partner Optike Babić, ostvaruju dodatni popust.

Za sve informacije kontaktirajte ili svratite u poslovnice u Krapini (Ljudevita Gaja 9) ili Zaboku (Matije Gupca 67), a ljubazno osoblje rado će odgovoriti na sva vaša pitanja. Kvaliteta proizvoda, usluga i posvećenost klijentu, ono je što prepoznajete već 57 godina i čemu se zadovoljni vraćate.

Optika Babić prati trendove, sluša vaše potrebe i tome prilagođava asortiman. U ponudi imaju sunčane i dioptrijske naočale renomiranih brendova, rade popravak okvira i nude besplatan pregled vida na vrhunskim uređajima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba