ONI SU SIMPLY THE BEST! Čak četiri prestižna priznanja stigla u Zagorje

ČESTITKE! Godišnja nagrada neandertalcima, Termama Jezerčica, suveniru iz Marije Bistrice i restoranu Kramberger

Objavljeno: 11.04.2024. Alen Brodar

U resortu Crvena luka u Biogradu na Moru u srijedu je održana tradicionalna dodjela nacionalnih godišnjih nagrada u turizmu Simply the best, koju dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia. I ove godine niz nagrada odlazi u Zagorje, njih četiri!

Udruga Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda dobila je nagradu u kategoriji Udruge, Terme Jezerčica dobile su nagradu u kategoriji Novi projekt u turizmu, narukvica s motivom licitarskog srca u kategoriji Suvenir (izrađuje Domaća radinost Mirjana Gorički) te restoran Kramberger u kategoriji Ugostiteljstvo.

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar čestitao je svim turističkim djelatnicima koji su svojim radom doprinijeli još jednom velikom priznanju zagorskom turizmu.

– Izuzetno smo ponosni na najnovija priznanja koja su nam jučer dodijeljena u Biogradu na moru, no to ne treba nikog začuditi. Zagorje se već odavno etabliralo kao atraktivna, sadržajna i najrazvijenija hrvatska kontinentalna destinacija s cjelogodišnjom turističkom ponudom, što je rezultat kontinuiranog i predanog zajedničkog rada svih nas dionika u turizmu. Ovo je još jedan dokaz da provođenje Master plana turizma Krapinsko-zagorske županije, daje pozitivne i konkretne rezultate. Da rezimiram u satiričnom tonu: ‘Ako ovako nastavimo, neće nam preostati ništa drugo, osim da kontaktiramo obitelj najpoznatije rock and roll bake na svijetu Tine Turner da nam ustupe na korištenje glazbene tantijeme, jer Krapinsko – zagorska županija i Zagorje su zaista Simply the best’ – konstatirao je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba