U 27. kolu 3. NL Centar Zagorec gostovao u Gajnicama kod Ponikvi

Briljirao golman Matija Bruči – anulirao sve pokušaje napadača

Objavljeno: 28.04.2024. zagorjeinternational

U 27. kolu 3. NL Centar krapinski Zagorec gostovao je kod Ponikvi i odigrao bez pobjednika, 0:0.

Ponikve kompletne dok trener Zagorca Šeperac nije mogao računati na ‘Požutjele’ Majcenića, Jazbeca i ozlijeđenog Kunštića te je moralo doći do promjena u igračkom rosteru sa jednim malim iznenađenjem. Svi navijači očekivali su da će na mjestu stopera umjesto Kunštića zaigrati mladi Frinčić koji je do sada pokazao da Zagorec u budućnosti najvjerojatnije ima rješenje na stoperskoj poziciji ali je to mjesto zauzeo Harrison koji je po vokaciji vezni igrač. Ostali dio sastava očekivan.

Od prve minute domaćini su krenuli prema vratima Matije Bručija. Takova igra donijela je domaćinu i brojne prilike od kojih su tri bile, rekli bi navijači, ziceri. No, u ovom susretu briljirao je golman Zagorca Bruči koji je sve pokušaje napadača Ponikvi anulirao obranivši između ostalih i ta tri navedena zicera. Bio je ovo sedmi clean sheet Bručija u ovom prvenstvu. Uz Bručija svakako treba istaknuti i Grgu Štimca koji je odigrao odličnu utakmicu odnosno mogao bih napisati – samo je nastavio niz dobrih partija ovog proljeća.

Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo Ponikvama ali je drugo poluvrijeme pokazalo da Zagorec može zaprijetiti. Preuzeo je inicijativu i loptu prenio na polovicu domaćina sve do desetak minuta prije kraja kada je utakmica pripala Ponikvama ali bez izglednijih prilika i golova tako da je na kraju semafor pokazivao Ponikve 0. Zagorec 0. što je i najrealniji rezultat.

Slijedeći prvenstveni susret Zagorec igra na svom terenu već u srijedu, 1. svibnja u 17:30 sati, protiv Kurilovca.

Ponikve – Zagorec 0:0

ZAGREB – Stadion Gajnice. Gledatelja: 120. Glavni sudac: P. Jerbić (V. Gorica). Pomoćni suci:  Kušec i De Villa. 

Ponikve: Petrčić, Brcko, Laštro, Berić (73. Brekalo), Đopar, Vragolović, Jadek, Bakarić (79. Nasri), Bužinec, Fajdiga (73. Atlija), Koletić.

Trener Hrvoje Pipinić

Zagorec: Bruči, Štimac, Stiperski (46. Strabić), Topolovec, Turniški, Harrison, Šimunić, Krznar (66. Bračević), Landripet, Korytskyi (87. Brčić), Hanžić (66. Brebrić).

Trener Tomislav Šeperac

Igrač dvoboja: Matija Bruči.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba