Žena u pekari napala influencera Marca Cuccurina

“Nije me ozlijedila, ali me povrijedila – nitko nije reagirao”

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

Pobjednik Plesa sa zvijezdama Marco Cuccurin ispričao je na Instagramu da ga je napala žena u pekari, prenosi Index

– Pitao sam ženu čeka li red, a ona me samo hladno pogledala i maknula se od mene na skroz drugi kraj pekare. Pet sekundi nakon vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru – opisao je na storyju. 

– Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljuljati – dodao je. 

Cuccurin se također osvrnuo i na situaciju u pekari. 

– No evo ne mogu vjerovati da nitko u pekari nije reagirao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrost tako se ponijeti u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje NE poznajemo i NE ZNAMO njihovu priču. Zar smo došli do toga da se nasilje tolerira u društvu ili – poručio je influencer i nastavio: 

– Možda će netko reći ‘opet ovaj Marco dramatizira’, ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom djetetu. Odgovori si na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću stati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte ljudi budite sretni, vodite svoj život, budite 100 posto SVOJI jer vjerujem da ste stvarno takvi, ne bi bili niti nesretni niti nezadovoljni – zaključio je Cuccurin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba