Iz policije pozivaju da im se jave svi koji znaju nešto o ovom slučaju

Na snimci je ipak bila mala Danka? Bečka policija traži ove dvije žene

Objavljeno: 03.04.2024. zagorjeinternational

Bečka policija oglasila se priopćenjem za medije u kojem je dostavila i nove fotografije djevojčice iz Beča koja podsjeća na nestalu Danku Ilić (2), prenosi Index.

Policija navodi i da su rođaci nestale djevojčice odgledali snimku nastalu na stanici u Beču i da pretpostavljaju da bi to mogla biti Danka. Kako se navodi u priopćenju, oni trenutno traže dvije žene koje su bile u društvu djevojčice koja sliči Danki i pozivaju ljude da se obrate policiji ako znaju njihovo mjesto boravka.

– Dana 30. ožujka 2024. srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je da je na tramvajskoj stanici vidio dijete slično Danki. Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimki po nalogu javnog tužitelja – priopćeno je.

Mole se osobe koje nešto znaju ili svjedoci da se jave policiji

Bečka policija naredila je uhićenje osumnjičenih, ali i objavljivanje njihovih slika u medijima. Apeliraju na sve građane koji su vidjeli dvije žene koje su snimljene s djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

– Mole se osobe ili svjedoci koji znaju gdje se žene nalaze ili gdje se nalazi dijete da se jave policiji. Informacije se traže u Državnoj kriminalističkoj policiji u Beču na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj postaji – objavili su.

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. ožujka kod Banjskog polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. Protekle subote jedan stanovnik Beča, rodom iz Srbije, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja podsjeća na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene. Nakon toga je izdana žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba