Do suza će vas nasmijati iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić

‘DIREKT U GLAVU’: Dođite u Punkt i pripremite se na komediju za ‘krepati’ od smijeha!

Objavljeno: 03.04.2024. zagorjeinternational

Restoran ‘Punkt Beer House’ u veliku dvoranu na katu donosi hit predstavu B GLAD produkcije ‘Direkt u glavu’! Poznati glumci Borko Perić i Filip Detelić garantiraju ludi provod i brdo smijeha, stoga rezervirajte izbornu srijedu 17. travnja od 20 sati! Ulaznice su dostupne na šanku restorana ili putem sustava entrio.hr OVDJE.

‘Punkt Beer House’ jedini je privatni objekt koji već tradicionalno u Zagorje dovodi smijeh i veselje putem najvećeg proljetnog glumačkog festivala GFUK. Stolice su posložene kao u kazalištu i nisu numerirane.

Borko Perić i Filip Detelić

Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore? ‘Direkt u glavu’ je crna komedija te novi hit u kojem iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituju sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje!

A koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače? Kombinaciju klasične kazališne komedije i interaktivnog showa pred gledatelje donose poznati tekstopisac Igor Weidlich i hitovima dokazana B GLAD produkcija!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba