Ovo ne može bilo tko

FOTO: Vozačica uspjela parkirati auto na stup

Objavljeno: 02.05.2024. zagorjeinternational

Policija je ostala u čudu nakon dojave da se automobil uspeo na prometni znak, prenosi Index

Dogodilo se to u Ann Arboru u saveznoj državi Michigan kad je veselo društvo od četiri djevojke zabavu okončalo na nesvakidašnji način. Bijeli Dodge Charger uspeo se na znak za zabranjeno parkiranje i ostao doslovno stajati u okomitom položaju.  

Policija je na mjesto neobične nesreće stigla u rekordnom roku, ali ipak prekasno da bi na mjestu zatekla vozačicu i tri putnice. Nakon istrage su sve putnice pronađene, uključujući i 24-godišnju vozačicu za koju se utvrdilo da je bila pod utjecajem alkohola.  

Nije poznato je li vozačica odlučila proslaviti kupovinu novog automobila jer isti ima probne tablice ili se radi o nekom drugom povodu, ali posljedice su jasne. Vozačica će se suočiti s optužnicom po nekoliko točaka, a automobil mora na servis. 

Osim pozamašne novčane kazne, prijeti joj kazna zatvora u trajanju do 180 dana. Policija u svojoj objavi naglašava kako je “sreća da nije bilo ozbiljnih ozljeda”, ali i da “uvijek treba planirati povratak kući uz trijeznog vozača i nikad ne voziti pod utjecajem alkohola”.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba