2. HNL (Ž) SKUPINA A: ŽNK Pregrada slavila u gostima kod Sigeta

Velika pobjeda za cure iz Pregrade, u idućem kolu mogu potvrditi naslov prvakinja!

Objavljeno: 30.04.2024. Milorad Videković

U 12. kolu 2. HNL (Ž) skupina A, nogometašice Pregrade gostovale su u Zagrebu kod Sigeta i upisale minimalnu, 1:0, ali vrlo vrijednu i važnu pobjedu.

Naime, iduću nedjelju, 5. svibnja, u Pregradi se igra veliki derbi koji izravno odlučuje o prvakinjama lige jer u goste vodećim Pregračankama dolazi drugoplasirana Neretva koja zaostaje samo bod. Eventualnom pobjedom cure iz Pregrade osigurale bi naslov prvakinja jer bi pobjegle na nedostižna četiri boda prednosti, pa bi zadnje kolo na gostovanju u Rijeci kod istoimenog drugoligaša više bio izlet nego ozbiljna utakmica. Stoga, navijači, dođite i pomozite djevojkama da pobijede i da zajedno proslavite titulu!

Što se tiče utakmice u Sigetu, sam susret bio je izuzetno težak i borben te je riješen tek minutu prije kraja. Naime, u drugom poluvremenu u igru je ušla Andreja Šćukanec – Hopinski, prva topnica lige, koja je uspjela iskoristiti jednu priliku u 89. minuti i tako osigurati vrlo vrijedna tri boda svojoj ekipi, a u nedjelju svi putevi vode u Pregradu!

ŽNK SIGET – ŽNK PREGRADA 0:1 (0:0)

ŠNC Stjepan Spajić, Zagreb. Gledatelja: 50. Sudac: Kederov. Pomoćnici: Pejić i Brozović. Delegat: Lidija Kunštek

Strijelac: 0:1 Šćukanec – Hopinski (89′)

ŽNK SIGET: Bačić, Relković, Rajković (46′ Gluhak), Grdić, Jurčić, Žulj, Vincek (7′ Jelić), Dropučić, Haramina, Matak, Jemić (67′ Gunjača)

Trener: Marijan Dužić

ŽNK PREGRADA: Jalšavečki, M. Mirt (65′ Brgles), Bočkaj, Kolar, Marec, Golubić, Vukić, Stanković (68′ Robina), Jambrek (57′ L. Mirt), Brežnjak (46′ Šćukanec – Hopinski), Sinković

Trener: Rudolf Hustić

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba