Svakako posjetite Galeriju grada Krapine do 22. siječnja

Otvorena tradicionalna izložba “Šuma okom šumara”

Objavljeno: 11.01.2024. zagorjeinternational

U Galeriji grada Krapine otvorena je već tradicionalna izložba bjelovarskog salona fotografije “Šuma okom šumara” kojeg je organizator HŠD Ogranak Bjelovar. Cilj izložbe je razbiti predrasude da šumar samo hoda šumom s pilom i sjekirom. 

Izložba 18. bjelovarskog salona broji 190 fotografija domaćih i inozemnih autora. 

Ravnateljica POU Krapina Grozdana Pavlović, pozdravila je sve prisutne te najavila bogatu umjetničko-izložbenu sezonu za predstojeću godinu, a kustosica galerije Vesna Kunštek, pobliže je predstavila izložbu. 

U ime župana Željka Kolara, sve prisutne pozdravila je Dijana Hršak, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko – zagorske županije ‘Zagorje zeleno’. 

Otvorenje je uveličala i idejna začetnica ove izvanredne suradnje, Jolanda Vincelj, članica Izvršnog odbora hrvatskog šumarskog društva – Ogranak Zagreb i bivša upraviteljica Šumarije Krapina. Izložbu je otvorio Mladen Gregurović, predsjednik gradskog Vijeća Grada Krapine koji je prisutne pozdravio u ime Grada i gradonačelnika Zorana Gregurovića. 

Za izvrstan glazbeni program bili su zaslužni polaznici Škole rocka i moderne glazbe te njihovi mentori Andreja Vidović i Tomislav Presečki. 

– Pozivamo vas da posjetite izložbu koja će biti otvorena do 22. siječnja, svakodnevno od utorka do subote u vremenu od 10 do 13 sati – poručuju iz Galerije. 

FOTO: Facebook, POU Krapina

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba