Još su sve snimili mobitelima?!

HOROR: Curicu namamili u šumu, gdje su je dva dana mučili i silovali. Sudjelovalo je njih 10

Objavljeno: 09.05.2024. zagorjeinternational

Tužitelji su otvorili istragu o mučnom grupnom silovanju 14-godišnje djevojčice u šumovitom području u Belgiji u kojem je sudjelovalo deset maloljetnika, prenosi Dnevnik.hr.

Neimenovanu djevojčicu je njezin dečko navodno namamio u šumovito područje u Zapadnoj Flandriji (blizu francuske granice) tijekom uskršnjih praznika. Nakon što ju je namamio u šumu, u blizini područja koje koriste brdski biciklisti, napao ju je prije nego što je dopustio nekolicini drugih dječaka da je seksualno napadnu.

Sve su snimili?!

Izvješća kažu da je skupina snimila napad svojim mobitelima i objavila isječke na društvenim mrežama. Tužitelji su uhitili deset osumnjičenih počinitelja u dobi između 11 i 16 godina i priveli ih na ispitivanje. Šestorica osumnjičenih smještena su u ustanovu zatvorenog tipa, dok je za četvoricu određen kućni pritvor.

Istragu je u najvećoj tajnosti proveo ured tužitelja Zapadne Flandrije kako bi se izbjegla bilo kakva mogućnost da članovi obitelji žrtve ili članovi javnosti doznaju identitet umiješanih. Izvori bliski istrazi rekli su da su dječaci pokazali potpuni nedostatak osjećaja za norme. Pretpostavlja se da je djevojčica provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina maloljetnika. Grupa je naizmjenično zlostavljala žrtvu i svi su sudjelovali u većoj ili manjoj mjeri.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba