Šokantna obiteljska situacija

Ubio šogora nakon što mu je ovaj dvije godine silovao kćer: “Otac sam, morao sam ga ubiti”

Objavljeno: 11.01.2024. zagorjeinternational

Grčka policija uhitila je 50-godišnjaka u Volosu, a slučaj je dobio šokantan nastavak kad se saznalo da je muškarac ubio svog šogora (33) nakon što je saznao da mu je ovaj silovao kćer, prenose 24sata.

– Ja sam otac, što sam mogao učiniti? Povrijedio mi je dijete – rekao je muškarac na ispitivanju.

Monstrum, koji je djevojčici ujak, počeo ju je zlostavljati kad je imala samo devet godina. Silovao ju je između 12. i 14. godine. Kad mu je rekla da će ga prijaviti, počeo ju je ucjenjivati da će objaviti eksplicitni materijal i da mu još mora i plaćati.

Uznemirujući detalji

Grčki mediji objavili su strašne detalje i pišu kako je ujak silovao svoju nećakinju i dok je u kući bio njezin četverogodišnji brat. Ujak je imao slobodan pristup kući, a silovanja su bila kad su roditelji bili na poslu, rekao je odvjetnik.

Kako je djevojka morala još i plaćati svom silovatelju, počela je oca sve češće tražiti novac. Kad je shvatio da više ne plaća ni studentski dom, pitao ju je što nije u redu. Ona se slomila i sve priznala.

Kći je ocu priznala tko ju je silovao

– Otac i kći došli su kod mene u ured, razgovarali smo kako ćemo ga prijaviti. Čekali smo da nam djevojka kaže identitet. Otac je rekao da će on to riješiti, ali nije mislio da će ga ubiti. A onda je kći priznala ocu tko ju je silovao – otkrio je odvjetnik.

Otac je, kad je saznao da se radi o šogoru, uzeo pušku koju ilegalno ima i pozvao silovatelja svoje kćeri da mu pomogne nešto oko automobila. Ubio ga je, nazvao policiju i sve priznao. Sestra ubijenog muškarca nije ništa znala.

– Kći mi nije ništa rekla. Muž je saznao za sve, nazvao me i rekao: ‘Ubio sam ti brata, morao sam’ – rekla je nesretna žena za grčke medije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba