U blizini Lužana shvatio da nedostaje jedno dijete

SLAVONSKI BROD: Otac zaboravio sina (17) na odmorištu, a on pak nije znao broj telefona ni jednog člana obitelji 

Objavljeno: 27.08.2023. zagorjeinternational

U Policijskoj postaji Slavonski Brod, ispostavi Vrpolje, jučer je oko 8.50 sati stigla dojava da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave.

– Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu. Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak. Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet – izvijestili su iz policije.

Policijski službenici su odmah s događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima obitelji.

– Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka – dodaju iz PU brodsko – posavske. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba