Ove subote Dan Kostela, a već idući tjedan dolazi predstava i disko za mlade

LJETO U PREGRADI: Naredni vikendi rezervirani su za kulturu i zabavu u Kostelu i Cigrovcu

Objavljeno: 25.08.2023. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije ‘Ljeto u Pregradi’ kroz naredne vikende posjetitelje očekuju brojna događanja u Kostelu i Cigrovcu te u Pregradi.

Povijesna postrojba “Kostelska pištola – Keglevićeva straža Kostel” već u subotu organizira Dan Kostela na igralištu kod područne škole Kostel.

Prvi dan rujna, odnosno sljedeći petak, rezerviran je za gostovanje KUD-a Krapina s kazališnom predstavom “Coparnice” s početkom u 19 sati u Pregradi. U predstavi glume Štefanija Duždović, Andrea Krkalo, Branka Hajster, Dubravko Tušek, Lana Vragović, Štefica Dolovčak i Anita Tušek. 

Predstava se planira održati na pozornici na otvorenome na Trgu Gospe Kunagorske, a u slučaju lošeg vremena, predstava će se održati u prostoru Gradske vijećnice na adresi Ulica Josipa Karla Tuškana 2.

Mladi iz Cigrovca će dan nakon, u 20 sati, organizirati disko večer za mlade u sklopu pobjedničke ideje Rest&De-stress koja se financira kroz projekt Grada Pregrade “Uzmi pare i napravi nešto za mlade“.

Ovim prilikom pozivaju sve željne zabave da se, uz besplatna bezalkoholna pića i prigodnu zakusku, pridruže na lokaciji ŠRC Cigrovec (Cigrovec 186/5). Za sjajnu atmosferu bit će zadužen DJ. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba