Naša najpoznatija navijačica oglasila se na Instagramu

Ivana Knoll: Nije mene majka rodila da prodajem svoje tijelo na OnlyFansu, od*ebite

Objavljeno: 20.05.2024. zagorjeinternational

– Bok ljudi, Instagram prijavljuje sve što ja objavljujem, a ja objavljujem svaki dan. Netko stoji iza toga i prisiljava me da otvorim OnlyFans. Isti pritisak su ostavljali i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru, a uskoro kreće Europsko prvenstvo i oni vide u tome zaradu da otvorim profil. Znajte sljedeće: nikada neću otvoriti OnlyFans i zato od*ebite. Nije mene majka rodila da imam OnlyFans – poručila je najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knoll u videu objavljenom na Instagram Storyju, prenosi Jutarnji list.

Dodala je da je mnogo toga žrtvovala.

– Cijelu karijeru sam izgradila sasvim sama i bez ičije pomoći. Nisam prodavala tijelo ni dušu, izabrala sam teži put. Zato kad me vidite na pozornici ili na nekom događaju, znajte da sam sve to sama postigla – kazala je Knoll te objasnila kako je ona prijateljica, djevojka, kći, glumica, influencerica, model, DJ…

Podsjetimo, Knoll se proslavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. kad su je fotografirali na tribinama. Bila je i na SP-u u Katru, a najavila je dolazak i na Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba