"Više od dobrog dojma: Vodič kroz organizaciju događanja, protokol i javni nastup"

ZAGREB: Autorica Vesna Haluga predstavila svoju novu knjigu koja daje odgovore na najveći ljudski strah – javni nastup

Objavljeno: 20.05.2024. zagorjeinternational

U predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice varaždinska autorica Vesna Haluga predstavila je svoju novu knjigu “Više od dobrog dojma”.  

Knjigu su predstavili dr.sc. Mladen Andrlić, urednica Petra Somek te autorica dr.sc. Vesna Haluga, kao i Marko Dominović ispred Izdavačke kuće Dominović. 

Knjiga “Više od dobrog dojma: Vodič kroz organizaciju događanja, protokol i javni nastup”, kako je rekla autorica, daje odgovore na pitanja, nedoumice pa i strahove koje većina ljudi ima kada mora javno govoriti ili organizirati neki događaj. 

– Knjiga je rezultat 27-godišnjeg rada u javnoj upravi i protokolu te u diplomaciji. Njome su obuhvaćeni i organizacija događaja, i protokol, ali i javni nastup. Ima dosta praktičnih primjera, a ideja je bila da se može koristiti od najmanje općine pa do najviših državnih institucija, odnosno da svatko može naći odgovore na pitanja koja nas često muče pri organizaciji ili javnom nastupu. Spremam još jednu knjigu, isto o komunikaciji, a bit će to upute za preživljavanje u današnjem svijetu. Malo sam se onako stresla kad je gospođa Somek rekla da je to 11. knjiga, malo smo prerađivali Znamen na koži s obzirom na veliki interes za prevođenjem za druge jezike, a postoji već i interes prevođenja ove knjige na slovenski – rekla je Haluga. 

Valja napomenuti kako knjiga ‘Više od dobrog dojma’ je također nastala iz autoričinog predavačkog iskustva nakon završenog sveučilišnog doktorskog studija Mediji i komunikacija na Sveučilištu Sjever u Koprivnici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba