Očekuju vas predstava i glazbeni nastup

DVOR TRAKOŠĆAN: Dođite ovu subotu i obilježite Međunarodni dan muzeja!

Objavljeno: 15.05.2024. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane na svečano obilježavanje Međunarodnog dana muzeja koje će se održati u subotu, 18. svibnja. Tema ovogodišnjeg događanja je ‘Muzeji za edukaciju i istraživanje’, a bogato osmišljeni program zadovoljit će sve ljubitelje kulture, znanosti i umjetnosti.

– Ovaj poseban dan prilika je da se prisjetimo važnosti muzeja kao središta za očuvanje kulturne baštine i mjesta za edukaciju i istraživanje. Kroz raznovrstan program nastojimo istaknuti ulogu muzeja u obrazovanju i inspiraciji svih posjetitelja, posebice djece i mladih – poručuju iz Dvora.

PROGRAM:

11 sati – Predstava ‘Čarolija znanosti’ Boss Teatra

Ova interaktivna predstava namijenjena je djeci i mladima, a vodi vas na fascinantno putovanje kroz svijet znanosti. Gledatelji će imati priliku sudjelovati u pokusima na sceni, čime će doživjeti čaroliju znanosti na poseban i nezaboravan način. Predstava je osmišljena tako da potiče znatiželju i ljubav prema znanosti te da poveže znanstvene koncepte s umjetničkim izražavanjem.

12 sati – Nastup pijanistice Terezije Cukrov

Nakon znanstvene avanture, posjetitelje će svojim talentom oduševiti pijanistica Terezija Cukrov. Njezina izvedba skladbi na klaviru pružit će poseban glazbeni doživljaj i dodatno vas inspirirati.

Ulaz na predstavu ‘Čarolija znanosti’ i koncert Terezije Cukrov je besplatan uz kupnju ulaznice za muzej Dvor Trakošćan. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni muzeja na dan događanja.

– Dođite i pridružite nam se u proslavi Međunarodnog dana muzeja! Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom slavljenju važnosti muzeja za edukaciju i istraživanje – zaključuju iz Dvora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba