Pregršt događanja i posljednjeg vikenda ovogodišnjeg “Prosinca u Krapini”

Već danas slijedi predstava za djecu, sutra filmski maraton u krapinskom kinu i 10. krapinska božićna priča, a u subotu veliko slavlje i doček Nove godine na glavnom krapinskom trgu 

Objavljeno: 29.12.2022. zagorjeinternational

I ovog se vikenda nastavljaju događanja u sklopu manifestacije “Prosinac u Krapini”, a pronaći će se ponešto za staro i mlado. Tako će se već večeras u 19 sati, ispred Festivalske dvorane, odigrati predstava za djecu “Djed Mraz” Šareni svijet, a sutra vas u Kinu Krapina čeka i bogat filmski repertoar.

Naime, najprije će se u 18 sati projicirati animirani film “Mačak u čizmama: Posljednja želja”, a zatim u 20 sati slijedi romantična komedija “Vjenčanje za umrijeti”. Isto tako, u 19 sati će se u podrumu Župnog dvora održati 10. krapinska božićna priča gdje će stihove Natalije Bajer, Tibora Martana i Tomislava Ribića interpretirati dramski umjetnici Biserka Ipša i Denis Bosak, a u glazbenom dijelu programa će sudjelovati Gordana Ivanjek Tušek, Bojan Jambrošić, Josipa Lončar, Tanja Mršić, Ella Ranogajec Inkret i Iva Ranogajec Inkret uz pratnju Karla Kukovačeca i Doris Tkalčević. 

U subotu će na Trgu Ljudevita Gaja u 22.30 sati započeti program novogodišnjeg dočeka, a okupljene će zabavljati glazbeni sastav ‘Kumovi’. Također, u ponoć će se ispaliti i neizostavni novogodišnji vatromet. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba