Pogledajte i video

MIŠO KOVAČ ZA NOVU U VUKOVARU: ˝Taj grad bio bi heroj u bilo kojoj zemlji na svijetu˝

Objavljeno: 08.11.2022. zagorjeinternational

U Novu 2023. godinu Vukovarce i njihove goste uvest će Mišo Kovač. Gosti na koncertu bit će Bosutski bećari i njegova kći Ivana Kovač, koja je na svom Instagram profilu potvrdila vijest, a vukovarski gradonačelnik Ivan Penava na svom je Facebooku podijelio video Miše Kovača.

– Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru, jer je Vukovar jedan grad da je u bilo kojoj zemlji na svijetu, bio bi heroj. Mi moramo biti još jači u svemu da bi taj Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sad sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine. Želim vam sve najbolje – poručio je Kovač u videu.

VIDEO: Facebook/Ivan Penava

– Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu! Koncert je omogućen kroz potporu i suradnju s gospodarstvenicima, a uz Mišu Kovača 31. prosinca nastupiti će i Ivana Kovač, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi – napisao je Penava.

Kovač je svoj posljednji koncert održao početkom lipnja u Splitu na koji je došlo preko 25 tisuća ljudi. Tada se Mišo u nekoliko navrata obratio publici, a kakav će spektakl biti u Vukovaru slijedi tek vidjeti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba