Traže se volonteri za “Tabor Film Festival“

PRIDRUŽITE SE VELIKOJ VOLONTERSKOJ OBITELJI: Prijavite se do 31. svibnja i steknite dragocjeno iskustvo

Objavljeno: 25.04.2022. zagorjeinternational

Jubilarno 20. izdanje najdugovječnijeg međunarodnog festivala kratkometražnog filma “Tabor Film Festivala“ održat će se od 7. do 10. srpnja u dvorcu Veliki Tabor, a organizatori pozivaju sve koji se žele priključiti ovogodišnjem festivalskom timu da se prijave do 31. svibnja.

-Odabrani  kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih 19 festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti – rekli su organizatori.

Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a  prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere, zainteresirani mogu pročitati na web stranici Tabor Film Festivala, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do utorka, 31. svibnja.

-Volonteri koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora. Proljetni dani pravo su vrijeme za planiranje opuštenog ljetnog provoda, a kao podsjetnik i poticaj donosimo i službeni aftermovie festivala, uz upozorenje da pršti zarazno dobrom energijom i veseljem, kakvo nas očekuje i na sljedećem Taboru – poručili su organizatori.

Foto: Luka Smuk

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba