POREČ: Ne samo da su se fenomenalni Krapinčani okitili titulom najboljih u RH, nego su rasturili i mladi Zabočani

Zagorje ima i državne doprvake u futsalu – bravo ekipa iz OŠ K. Š. Gjalski!

Objavljeno: 04.04.2022. zagorjeinternational

Tijekom proteklog tjedna u Poreču je održano državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske, a futsal ekipa Srednje škole Krapina, kao što smo izvijestili u nedjelju, postala je državni prvak – u finalu su sa 4:3 porazili ekipu iz Osijeka. 

Na prvenstvu u futsalu nastupile su 24 najbolje ekipe iz Republike Hrvatske a boje Srednje škole Krapina branili su: Branko Artić, Leon Jedvaj, Borna Ptičar, Lovro Pavić, Patrik Pavić, Renato Strahonja, Matija Vidović, Dorian Vincelj, Leon Vincelj i Vitomir Vincelj. Mentor je bio Franjo Rozijan, voditelj Andrija Ranogajec, a fizioterapeut Marko Golub. Osim ekipe SŠ Krapina, koja se okitila naslovom državnog prvaka, futsal ekipa osnovne škole K.Š. Gjalski iz Zaboka također je postigla sjajan rezultat osvojivši drugo mjesto.

– Opće poznata je činjenica da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, baš kao što je opće poznato da Zagorci igraju odličan nogomet! Najnovija potvrda o tome stigla nam je iz Poreča! Dečki, primite najiskrenije čestitke na iznimnom uspjehu kojeg ste ostvarili – biti državni prvak i doprvak nije mala stvar, učinili ste nas jako ponosnima – poručio je župan Željko Kolar.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba