POČEO JE NOVI TJEDAN SHOWA "TRI, DVA, JEDAN - HO, HO, HO"

Zagorci kao vodeći, kako bi olakšali drugima, uzeli najzahtjevniji recept, pa se malo ‘okliznuli’

Objavljeno: 28.12.2021. zagorjeinternational

U ponedjeljak navečer je započeo drugi tjedan blagdanskog specijala popularnog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan -ho,ho,ho“. ‘Pale’ su čak tri desetke, bilo je malo suza, ali i puno smijeha i pozitivne energije.

Timovi su za pripremu jela s pet različitih kontinenata imali 75 minuta. Kontinent s kojeg će spremati jela, birali su sami. Prvi su svoje recepte izabrali Zagorci, jer su u ovaj novi tjedan ušli kao vodeći. Izabrali su Južnu Ameriku jer im je to izgledalo kao najzahtjevnije za pripremiti, a budući da su prvi na ljestvici, to im se učinio kao logičan izbor kako bi drugim timovima olakšali, no to se ovog puta ipak pokazalo kao ne baš najbolji izbor, piše RTL.hr.

Petra je skuhala složenac s kobasicama, Vjeko nadjevene palačinke od kukuruznog brašna pečene u listovima banane, dok je Mario pripremio voćni kolač.

– Sa smotuljkom u banani ima puno problema, potpuno je nedefinirano. Dobila se jedna masa koja je prekompaktna, nije tijesto, pa još riža, meso – rekla je Željka za Vjekino jelo.

Pažaninu se svidio Petrin složenac, a za kolač koji je spremio Mario, žiri je zaključio da je u redu. Krajnji zaključak žirija, iako su istaknuli da su Zagorci imali za pripremiti dosta zahtjevna jela, bio je da su ovog puta podbacili, pa su im tako dali tri šestice te su ukupno osvojili 18 bodova. Sinoć su stoga zauzeli zadnje mjesto na tablici.

Pobjednici večeri bili su Primorci, koji su pripremali afrička jela. Ukupno su osvojili 29 bodova – desetke su im dali Pažanin i Špiček, a devetku Klemenčić. Desetku su od Špičeka dobili i Šibenčani, koji su ukupno za pripremu azijskih jela osvojili 26 bodova.

Tim Nesalomljivi dobio je novog člana – Filipa. Osvojili su 20 bodova te se i dalje u ukupnom poretku nalaze na posljednjem mjestu, dok je vodeći nakon sinoćnjeg kuhanja tim Škerac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba