Malenoj je bilo tek dvije godine

STRAVA: Baka pronašla mrtvu unuku. Majka nije ni shvatila da joj je umrla kći

Objavljeno: 13.05.2024. zagorjeinternational

Tijelo dvogodišnje djevojčice pronađeno je u nedjelju ujutro u unajmljenom stanu u Halleu (Saska-Anhalt). Djevojčicu je pronašla baka. Majka djevojčice tvrdi kako nije shvatila da joj je dijete mrtvo, piše Fenix magazin.  

Policija nije otkrila puno informacija o ovom slučaju. Glasnogovornik policije je kazao kako su još nejasne okolnosti koje su dovele do smrti djeteta.  

No, “Mitteldeutsche Zeitung” (MZ), koji se poziva na izvore bliske istrazi u ovom slučaju, piše kako postoje indicije koje ukazuju na ubojstvo. Prema njihovim informacijama, na tijelu djevojčice otkriveno je nekoliko crvenih tragova koji upućuju na opekline. 

Majka djeteta za “MZ” tvrdi da je bojler već duže vrijeme neispravan i da je uzrok smrti tuširanje. Večer prije, otac je okupao djevojčicu i voda je odjednom od umjereno tople postala vruća. 

Roditelji dalje tvrde da nisu bili svjesni da im je kći zadobila opekline. Djevojčicu su stavili u krevet, gdje ju je u nedjelju ujutro mrtvu pronašla njezina baka nakon što su roditelji otišli iz stana sa svojom drugom, dvije godine starijom, kćerkom. 

U nedjelju su forenzičari osigurali dokaze u stambenoj zgradi u Paracelsusstraße ulici u kojoj je preminula djevojčica. Kako prenosi “MZ”, uzeli su i posteljinu s kreveta na kojem je djevojčica spavala. 

Obdukcija će razjasniti uzrok smrti. Stariju sestru preminule djevojčice je preuzeo na skrb Ured za mlade i odvedena je u Dom za zaštitu djece. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba