Ove subote svi u Kino Krapina

Čekaju vas dva odlična filmska naslova

Objavljeno: 13.05.2024. zagorjeinternational

Ove subote u Kinu Krapina za vas. su pripremili dva odlična filma.

U 19 sati će se prikazivati film ‘Nerazdvojni’. Od scenarista velikog hita ‘Priča o igračkama’ dolazi zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte.

Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rap zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 12 do 16 sati ili sat vremena prije projekcije. Trailer pogledajte OVDJE.

Zatim u 21 sat slijedi film ‘Planet majmuna: Novo kraljevstvo’.

U epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine, majmuni su dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Iznimno uspješna filmska franšiza izvorno je temeljena na romanu Pierrea Boullea, a originalni je film ‘Planet majmuna’ objavljen davne 1968. godine. Novu popularnost je stekla s posljednja tri filma koji su se pokazali kao odlične ratne avanture.

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost njegove vrste, i ljudske također.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 12 do 16 sati ili sat vremena prije projekcije. Trailer pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba