Hum na Sutli

Ovogodišnji Hoomstock u dva dana okupio više od tri tisuće ljudi

Objavljeno: 23.08.2016. mladenmandic

Proteklog vikenda Hum na Sutli bio je hrvatsko rock središte. Na 11. po redu Hoomstock festivalu koji je ove godine po prvi put trajao dva dana, posjetilo ga je preko tri tisuća ljudi. Već tradicionalni humanitarno – glazbeni festival Hoomstock ove je godine imao najjače izvođače do sada čime se htjelo obilježiti prvu dekadu postojanja.

Bare i Majke

Tako su u petak svirali iskusni Goran Bare i Majke i podignuli su publiku na noge, a zasjale su i neke nove zvijezde poput M.O.R.T.-a i Gatuza, dok je sam početak večeri bio namijenjen mladim bendovima Social Blue i Mnogi Drugi. Poseban nastup za svoju domaću publiku održao je i Dino Miklaužić, pobjednik ovogodišnje sezone “Zvjezdica”. Subota je, s druge strane, imala nešto šarolikiji spektar bendova, a sve je započelo s ovogodišnjim pobjednicima HGF-a Tight Grips iz Karlovca, koji su zagrijali publiku i zabočkim bendom Breakdown koji su pokazali da se u Zagorju i dalje “praši” dobar rock. Kandžija i Gole žene su se predstavili u najboljem svijetlu s odličnim prošlogodišnjim albumom “Nema labavo”, TBF je pokazao zašto su jedne od najvećih hrvatskih zvijezda, dok je Kawasaki 3P završio s frenetičnim nastupom na kojeg nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Dodatni sadržaji

Osim glazbenog programa, ovogodišnji Hoomstock ponudio je i mnoge dodatne stvari. Prije svega, nastavila se dugogodišnja suradnja s MK Tabor koji su ponovno napravili moto defile i moto igre, ekipa iz Bar Hazarda je održala street workout freestyle prezentaciju, lepoglavski fotoklub Deseti K je predstavio zanimljivu izložbu “Kroz objektiv”, u vrtiću Balončica je održana radionica s HAI igračkama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba