Počinje već u nedjelju s Majčinim danom

PUUUNO ZABAVE: Donosimo program ovogodišnjeg VTFesta – evo tko će još nastupiti uz Joleta

Objavljeno: 10.05.2024. zagorjeinternational

Nešto novo i veliko sprema se na području Velikog Trgovišća; koncerti, predstave, radionice za djecu, sport i puuuuuuuno zabave. 

– Pripremite se na lude dane i budite dio zabave od 14. – 19. svibnja, a u slučaju lošeg vremena, osigurali smo i šator – najavili su iz TZ Biser Zagorja. 

Program VTfesta počinje već u nedjelju kad se obilježava Majčin dan u Velikoj Erpenji kod Spomen područja Hrvatskoj majci te prigodnom misom koju će predmoliti biskup Ivan Šaško. 

Nastavak je u utorak kad je i sam Dan općine koji započinje u 15 sati s 15. Stručno-znanstvenim skupom ‘Dani dr. Franje Tuđmana – Hrvati kroz povijest’, a središnja svečanost je u Centru za kulturu dr. Franje Tuđman koji taj dan ima otvorenje sa Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u 18 sati. 

Sutradan, pak na red dolaze mladi koji isto tako imaju svoju Svečanu sjednicu Dječjeg općinskog vijeća u 14 sati iza koje slijedi Ekološka igraonica Eko eko volonterskog kluba košnica i DND-a. U 18 sati je na rasporedu Klaunsko- lutkarska predstava za djecu ‘Lila’ u koprodukciji Lofta. 

U četvrtak su na redu Dobrovoljna vatrogasna društva koja imaju Dane otvorenih vrata kao i  Osnovna škola Veliko Trgovišće. Bit će tu svega za mališane; od Olimpijade dječjih vrtića do zabavnih radionica za djecu i roditelje te predstave učitelja OŠ V. Trgovišće i koncert Tomislava Golubana. Tog dana će na Streljani SK Veliko Trgovišće biti organiziran turnir u gađanju serijskom puškom. 

Petak je rezerviran sa središnji dio zabavnog programa kad na Sportski centar NK Zagorca VT dolazi popularni Jole, a predgrupa su mu Mažoretkinje Dubrovčan i Luna bend. 

Zabava se nastavlja i u subotu na NK Zagorcu VZ i to tradicionalnim nogometnim turnirom limača iza kojeg navečer slijedi nastup KUD-a Sloga i gostiju te glazbenog sastava Kavaliri. 

Program završava u nedjelu prigodnim koncertom Puhačkog orkestra Mrzlo polje u 18 sati te druženjem uz udrugu vinara Barlićek u Centru za kulturu dr. Franje Tuđman.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba