Otkrila je da je ostala bez gaćica

KAKAV SHOW: Marija Zadravec održala prvi nastup uživo kao DJ-ica. “Još uvijek drhtim malo”

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

Kao što smo već pisali, Marija Zadravec nakon filmskih voda, zaplivala je i onim glazbenima, a sada je došlo vrijeme i za prvi nastup uživo.  

Naime, prošlog vikenda održan je nevjerojatno zabavan event u jednom od renomiranih klubova u Sjevernoj Njemačkoj. Na binu su prvi put zajedno stali poznati DJ Boky i nova nada na DJ sceni, Marija Zadravec, poznatija kao Sweet Mery, piše Domaći radio

Marija je ovaj nastup iskoristila za svoju premijeru i pokazala se kao prava zvijezda za Dj pultom. Klub je bio prepun razigrane publike koja je uz energične ritmove DJ Bokya i Sweet Mery plesala u ludom ritmu više od četiri sata. 

Atmosfera je bila toliko uzavrela da je na kraju Marijinog seta publika počela vikati: “Mery, Mery, Mery..te je Marija spontano skinula svoje gaćice i bacila ih obožavateljima u publiku, čime je stvorila još veću euforiju. 

Marijin menadžer i DJ Boky su u zajedničkoj izjavi potvrdili da je ovo bio tek prvi nastup ovog DJ dueta, ali da već sada imaju brojne upite za nastupe širom Njemačke, pa čak i cijele Europe. Očito su Boky i Sweet Mery pronašli pravi recept za zagrijavanje publike, a sudeći po Marijinom pothvatu, ne boje se ni malo eksperimentiranja! 

– Još uvijek drhtim malo – uz uzbuđenje je izjavila Marija Zadravec nakon nastupa.  

– Nisam očekivala tako pun klub! Publika je bila fantastična i energija je bila nevjerojatna. Stvarno sam zadovoljna suradnjom s DJ Bokyyem, odlično smo se uklopili. Definitivno idemo dalje zajedno! Budući nastupi bit će sve luđi i bolji, već pripremamo nove remikse i mashupove. Jedva čekam nadolazeću europsku turneju! – zaključila je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba