Sebi je presudio iz pištolja kojega je legalno posjedovao

BJELOVAR U ŠOKU NAKON FEMICIDA: ‘Molila ga je za život, dozivala je susjede za pomoć. Izbo ju je’

Objavljeno: 19.05.2024. zagorjeinternational

Smiljan G. (51) ubio je punicu Dragu Š. (75) i nožem teško ranio suprugu Renatu G. (50). Sebe je usmrtio iz pištolja kojega je legalno posjedovao, donosi 24sata.

Upomoć, pomozite! vikala je u subotu oko 9.30 sati Draga Š. (75) kroz prozor kuće u Izvorskoj ulici u bjelovarskom naselju. Nekoliko trenutaka kasnije bit će mrtva, kao i njezin zet Smiljan G. (51), dok su njegovu suprugu Renatu (50) spasili pravovremenom medicinskom intervencijom. Dragino zapomaganje čula je susjeda koja živi u kući preko puta te je u dvorištu brala salatu.

– Bila je vani i čula zapomaganje, ženski glas, ali nije mogla odmah odrediti otkud dolazi. Odjedanput je vidjela kako se diže roleta na jednom krilu prozora i vidjela tu susjedu, pokojnu Dragicu, kako otvara prozor i viče: ‘Susjeda, pomozite!’. Instinktivno je krenula tamo vidjeti što se događa. Došla je do vrata od dvorišta, mala vrata su bila zaključana, velika nisu, pa ih je otvorila i ušla u dvorište. Tad je čula Renatu kako govori: ‘Ljubavi, oprosti mi, ljubavi, oprosti mi’. Već je bila kod ulaznih vrata i uhvatila kvaku, no vrata su bila zaključana – još pod dojmom događaja ispričao je jedan susjed za 24sata.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske kratko su izvijestili o pronalasku dva tijela i ozlijeđene žene.

– Oko 10 sati na području Grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe, dok je jedna zbog zadobivenih ozljeda prevezena u Opću bolnicu ‘Dr. Anđelko Višić’ Bjelovar radi pružanja liječničke pomoći. Mrtva tijela su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice ‘Dr. Anđelko Višić’ Bjelovar, gdje će se po nalogu državnog odvjetništva obaviti obdukcija. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru naložit će sva potrebna vještačenja i poduzeti sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovoga događaja – priopćili su iz policije.

Cijelu priču i video mjesta ubojstva možete vidjeti ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba