Na prvi domaći nastup dolazi i Playboyeva zečica

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ: Imamo datum i lokaciju prvog koncerta Marije Zadravec u Hrvatskoj

Objavljeno: 18.05.2024. zagorjeinternational

Kako smo već ranije pisali poznata glumica u filmovima za odrasle, Međimurka Marija Zadravec odlučila se upustiti u glazbene vode i to pod umjetničkim imenom DJ Sweet Mery. A sad je došlo vrijeme, nakon koncerta u Njemačkoj, za prvi nastup u Hrvatskoj. Normalno, gdje drugdje nego u njezinom rodnom Međimurju i to 1. lipnja u klubu Amadeus – Pleškovec s DJ Bokyjem. 

O svemu više saznao je Domaći radio koji je postavio pet blic pitanja Eni, poznatoj po svojim ulogama u reality showovima, angažmanima za Playboy i jedinstvenom sadržaju koji snima. Ena je otkrila nekoliko zanimljivih detalja o sebi i svojoj prijateljici Mariji Zadravec. 

Ena je istaknula da je Marija sjajna osoba s kojom je uvijek lako surađivati. Njih dvije su mnogo puta radile zajedno, a Marijina energija i profesionalizam uvijek su ostavljali snažan dojam. Također upoznata s Marijinim nedavnim zaokretom u karijeri, uključujući njezin rad kao DJ-a i snimanje dueta. 

Posebno je zanimljivo što će Marija svoj prvi nastup kao DJ imati u rodnom Međimurju, u Amadeus klubu. Ena je otkrila da su joj mnogi sugerirali da prvi nastup bude u Zagrebu, ali Marija je odlučila da svoj debi napravi u svom rodnom kraju, što pokazuje koliko joj to mjesto znači. 

Ena je pohvalila Međimurje kao regiju s pozitivnim i gostoljubivim ljudima te je rekla da uvijek rado posjećuje to mjesto. Za kraj, Ena je poželjela Mariji puno sreće na njezinom prvom nastupu, i dodala da će također doći u Club Amadeus na prvi nastup svoje dobre prijateljice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba