I TO NA ROĐENDAN: Sin (47) pošteno izvrijeđao oca (75)

“Ništa mi u životu niste dali, cigani, đubrad jedna!”

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

Kaznu od 600 eura dobio je 47-godišnjak sa šireg bjelovarskog područja jer je bio nasilan i povrijedio svog oca izrekavši mu niz uvreda. Naime, u obiteljskoj kući za vrijeme proslave rođendana svojem 75-godišnjem ocu je poručio: “Je*o vam I*us mater, ništa mi u životu niste dali, cigani, đubrad jedna!”, piše ePodravina

– Priznajem, kriv sam, naime popio sam previše i žao mi je. Na rođendanu mog sina popio sam veću količinu alkohola – kazao je na sudu, dok je policija potvrdila prilikom dolaska kako je imao nemalih 2,28 promila alkohola. 

Kako je postojala opasnosti da će nastaviti s prekršaja bio je uhićen i mirno priveden u prostorije policije. Rekao je da mu je žao, no netko od ukućana je ipak pozvao policiju. 

– Nema potrebe, s obzirom na to da radim vani, da mi odredite zaštitnu mjeru zabrane približavanja ocu ili obitelji jer duže vrijeme neću ni dolaziti u Hrvatsku. Molim vas da mi izreknete blažu kaznu jer plaćam uzdržavanje za dijete 350 eura mjesečno – molio je. 

S obzirom i da se radi o žrtvi koja je starija od 65 godina, propisana kazna, minimalna, za kazneno djelo je čak 1590 eura! No, sud mu se smilovao. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba