Na kraju prepucavanja svećenika i pjevačice, on ju je pozvao na kavu

SEVERINA: “Ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim”

Objavljeno: 18.05.2024. zagorjeinternational

Pjevačica Severina (52) ovih je dana na Instagramu pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj. Njezin su potez brojni podržali, a neki su ju zbog toga kritizirali, pišu 24sata

Među njima se našao i don Tomislav Lukač, svećenik koji je poznat na TikToku. Osvrnuo se na njenu objavu te pobačaj nazvao ‘velikim zlom’. Osim toga je, kako se vidi u objavi koju je pjevačica podijelila, Severini poručio: ‘Žena od skandala. Taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet’. 

Severina je reagirala na Instagramu. 

– Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top – napisala je.  

Međutim, svećenik Tomislav se u večernjim satima, isti dan, oglasio na društvenim mrežama te objasnio što se dogodilo. 

– Dragi moji pratitelji stvarno mi nije cilj spuštati se na neku razinu i debatirat i vjerujem da ova stvar neće izaći u medije, ali stvarno mi je na srcu radi vas samih da saznate istinu o onome što je Severina danas napravila s mojim videom o pobačaju – kazao je te nastavio: 

– Moj video o pobačaju je šeralo 197 ljudi. Među njima jedan čovjek je šerao video na svoj story i na svom storyju napisao pogrdne riječi prema Severini. I što je kraljica napravila? Znači ona je uzela taj njegov story, izrezala njegovo ime i prezime da se ne vidi i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrde i usput me jako izvrijeđala – rekao je među ostalim. 

Osim toga je Severinu pozvao na kavu te joj poručio da ju voli. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba