Finale je na rasporedu u nedjelju, 21. travnja na dobro poznatim lokacijama u Varaždinskoj i Krapinsko - zagorskoj županiji te s ciljem u Kumrovcu

POLICIJA UPOZORAVA: Ceste po kojima će se voziti reli bit će zatvorene za promet

Objavljeno: 19.04.2024. zagorjeinternational

Po četvrti put u Hrvatskoj će se održati jedna od utrka Svjetskog prvenstva u reliju. WRC Croatia Rally, koji je na rasporedu od 18. do 21. travnja, četvrta je etapa u ovogodišnjem WRC kalendaru, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke, Krapinsko – zagorske, Varaždinske i Primorsko – goranske županije te Grada Zagreba. Finale je na rasporedu u nedjelju, 21. travnja na dobro poznatim lokacijama u Varaždinskoj i Krapinsko – zagorskoj županiji te s ciljem u Kumrovcu.

U vrijeme održavanja brzinskih ispita prometnice po kojima se održava natjecanje zatvarat će se za promet ostalih sudionika u prometu, stoga iz policije mole stanare i druge sudionike u prometu da sukladno tome prilagode svoje uobičajene aktivnosti na području održavanja relija. Uz navedeno, svi sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe, poručuju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba