Danas svi u Čakovec na burgere!

Objavljeno: 02.05.2024. zagorjeinternational

Danas je na rasporedu otvorenje jedne od najukusnijih manifestacija, naravno riječ je o ‘Čakovec Burger Weekendu’ koji svoja vrata otvara već u 13 sati na Trgu Republike. Budite dio pustolovine i odvažite se na istraživanje novih okusa gastronomske ponude skrivenih u kućicama ‘Bajzovi dvori’, ‘Škartoc ljubavi’, ‘Full Circle’ by Marko Palfi, ‘Roker’s BBQ’ te ‘Bistro Funk’.

Trg Republike u to će vrijeme biti i dom vrhunskih glazbenih nota! DJ Sladofon i DJ Mario Kovač svojim će sjajnim nastupima pokrenuti ritam, dok će grupa Elemental kao jedan od najpopularnijih hip hop sastava u Hrvatskoj i regiji, 3. svibnja u 21 sat, zasigurno atmosferu postaviti na odličnu frekvenciju! Za ‘kak smo negda čagali’ ritam pobrinut će se Blast from the past, 4. svibnja s početkom u 18 sati.

Za dodatno izmamljivanje osmijeha očekuju vas igre bez granica, zaboravljene igre djetinjstva, mini basket uz bodrenje legendarnog Marija Petrekovića te natjecanje u tricama. A na samom kraju, kak’ se i šika, bit će proglašenje najbolje kućice!

– Vidimo se u gradu, tamo med burgerima – poručuju iz Turističke zajednice Grada Čakovca. ‘Čakovec Burger Weekend’ održava se do 5. svibnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba