Sportsko igralište kod OŠ Radoboj, 31. svibnja i 1. lipnja

3V3 ZAGORJE OPEN: U Radoboju se sprema malonogometni spektakl! Prijave traju do 26. svibnja

Objavljeno: 17.04.2024. Milorad Videković

U organizaciji ‘Športske udruge Radoboj’, 31. svibnja i 1. lipnja na sportskom igralištu kod Osnovne škole u Radoboju održat će se peti malonogometni turnir ‘3V3 Zagorje Open’.

Prijave za turnir traju do 26. svibnja, kada će u 19 sati u Caffe baru ‘Šteffi’ u Radoboju biti održano izvlačenje parova. Prijave se primaju na broj mobitela 099/6980-350.

Odlične nagrade

Organizatori su lani položili ispit s odličnim jer je turnir bio više nego dobro organiziran, tako da je ove godine pred njima još veći izazov. Upravo zbog toga organizatori donose i najveće nagrade do sada. Uz već tradicionalne pehare za najbolje ekipe i pojedince, novčane nagrade su zaista izdašne. Za prvo mjesto ekipa će dobiti 1000 eura, za drugo 400, a za treće 200 eura. Kotizacija po ekipi iznosi 50 eura.

Vjerujemo da će ovaj turnir privući i mnoge poznate malonogometaše kao što je prošle godine najbolji strijelac bio Mateo Mužar, član Dinama i hrvatske reprezentacije, dok je najbolji igrač bio njegov suigrač Filip Novak. Osim nogometa, i ove godine sve posjetitelje očekuju šator, napuhanac za djecu, živa glazba, raznovrsna hrana i piće, a novitet je i hladnjača, tako da bi svako pivo i sok trebali biti jednako hladni.

Za kraj poruka organizatora:

– Ako vam se i ne gleda nogomet, dofurajte klince na besplatni napuhanac i recite ljudima koju lijepu riječ o turniru, a ekipe neka se prijave što prije i pokušaju s trona skinuti prošlogodišnje pobjednike ‘Kiko usluge’ – poručuju iz ‘Športske udruge Radoboj’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba