POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: Posjetili smo jedan malo drugačiji trening na terenima krapinskog Zagorca

SPEKTAKL ZAGARANTIRAN: Mame ozbiljno shvatile pripreme za meč protiv Trnja

Objavljeno: 14.04.2024. Milorad Videković

Sljedeće subote, 20. travnja, u 19 sati, na terenu NK Trnje Zagreb odigrava se humanitarni susret između ekipa MAMA NK TRNJE i MAMA NK ZAGOREC KRAPINA.

Bit će to pravi spektakl, a Mame NK Zagorca ozbiljno su shvatile taj susret i započele pripreme za utakmicu. Iza njih je nekoliko treninga, a mi smo nazočili jednom od njih koji je jednim svojim dijelom bio “zatvoren” za javnost zbog “značaja” utakmice.

No, čini nam se da su Mame ozbiljno shvatile ovu utakmicu zbog toga jer su svjesne činjenice da će ovoga puta biti u obrnutoj ulozi, ne više kao navijači, već da će njihov svaki potez pozorno gledati njihova djeca, muževi i svakako navijači. Na treningu pod ravnanjem trenerice Maje Cesarec izdržale su sve napore, istina trebalo im je poduže vremena da dođu “k sebi”, jer ipak vrućina je vladala i naporni treninzi s uigravanjem napadačkih i veznih linija uz uigravanje obrane – zaista je bilo „naporno“.

S obzirom da trenerica nije bila previše zadovoljna, najavila je mamama još jedan trening koje su one manje-više sa radošću prihvatile. Vjerujemo da uz ove “naporne” treninge i želju koju iskazuju da će mame prikazati pravu igru dostojnu Zagorčeve škole, a nakon toga s mamama Trnja uz dobru igru pripremiti i pravu feštu i radost “loptanja”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba